Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα - Διασφάλιση απορρήτου

Η πρόσβαση στον παρών διαδικτυακό τόπο, goKefalonia.com καλουμένου στο εξής Website και η λήψη των προβαλλομένων σε αυτό αγαθών προϋποθέτει τη γνωστοποίηση από τους χρήστες προς το goKefalonia.com των στοιχείων που κατά την κρίση του goKefalonia.com είναι απαραίτητα για την επιτυχή και ασφαλή παροχή και λήψη των αιτουμένων αγαθών. Οι χρήστες οφείλουν να γνωστοποιούν στο goKefalonia.com το σύνολο των αληθών στοιχείων που απαιτούνται κατά την κρίση του goKefalonia.com για την ολοκλήρωση της παροχής όπως π.χ. όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνο, στοιχεία πιστωτικής κάρτας. Με την εισαγωγή των αιτουμένων στοιχείων κάθε χρήστης παρέχει τη συγκατάθεσή του για τη συλλογή, χρήση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων που οικειοθελώς εισάγει για το σκοπό της λήψης των αιτουμένων αγαθών.

Το goKefalonia.com συλλέγει και τηρεί αποκλειστικά και μόνο τα προσωπικά δεδομένα που ο εκάστοτε χρήστης γνωστοποιεί με την εισαγωγή των αιτουμένων πληροφοριών στα αντίστοιχα πεδία ή/ και των απαντήσεών του στο πλαίσιο συγκεκριμένων ενεργειών που διενεργεί το goKefalonia.com και οικειοθελώς μπορούν να συμμετέχουν οι χρήστες.

Σκοπό της συλλογής, χρήσης και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που δηλώνει κάθε χρήστης στο goKefalonia.com, αποτελεί η παροχή των υπηρεσιών και η προμήθεια των αγαθών που αιτείται μέσω του Website, για τη λήψη των οποίων απαιτείται η χρήση ή/ και η επεξεργασία τους.

Κάθε χρήστης με την αποδοχή των παρόντων όρων παρέχει τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή του για χρήση, τήρηση, επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών στοιχείων και δεδομένων που αυτός γνωστοποιεί στο goKefalonia.com από το goKefalonia.com και τους Τρίτους Παρόχους κατά τέτοιο τρόπο ώστε να είναι δυνατή η λήψη των αγαθών που αυτός αιτείται μέσω του Website.

To goKefalonia.com διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία επικοινωνίας που έχει γνωστοποιήσει οποιοσδήποτε χρήστης για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του καθώς και σχετικών προσφορών ή/ και ανακοινώσεων, εφόσον ο συγκεκριμένος χρήστης έχει συγκατατεθεί σχετικά.

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε χρήστης δεν επιθυμεί πλέον να χρησιμοποιούνται τα προσωπικά του δεδομένα για την αποστολή τέτοιου είδους ενημέρωσης από τo goKefalonia.com μπορεί να αποστείλει ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση optout@gokefalonia.com από την ηλεκτρονική διεύθυνση την οποία έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του αναφέροντας «ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ».

Οποιοσδήποτε χρήστης, εφόσον το επιθυμεί, έχει τη δυνατότητα να αιτηθεί οποτεδήποτε να ενημερωθεί σχετικά με τα προσωπικά του δεδομένα που τηρούνται από το goKefalonia.com, τους αποδέκτες τους, το σκοπό της τήρησης και της επεξεργασίας τους καθώς και την τροποποίηση, διόρθωση ή τη διαγραφή τους, αποστέλλοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση info@gokefalonia.com από την ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας την οποία έχει δηλώσει, επισυνάπτοντας αντίγραφο της αστυνομικής του ταυτότητας.

H συλλογή, τήρηση, επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων που γνωστοποιούν οι χρήστες στο goKefalonia.com μέσω του Website συλλέγονται και τυγχάνουν χρήσης και επεξεργασίας σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 και του Ν. 3471/2006, ως ισχύουν.

Το goKefalonia.com επιτρέπει την πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των χρηστών μόνο σε εξουσιοδοτημένα πρόσωπα τα οποία απαιτείται να έχουν πρόσβαση προκειμένου να είναι δυνατή η ολοκλήρωση του σκοπού της συλλογής, χρήσης και επεξεργασίας τους, ως αυτή γνωστοποιείται με τους παρόντες όρους. Στο πλαίσιο αυτό το goKefalonia.com επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να παράσχει εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή/ και δικαίωμα χρήσης και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων σε τρίτα νομικά ή φυσικά πρόσωπα, στα οποία έχει ανατεθεί η εκτέλεση της επεξεργασίας.

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών από τους Τρίτους Παρόχους καθορίζεται σύμφωνα με τους αντίστοιχους όρους που οι ίδιοι διαμορφώνουν και γνωστοποιούν και το goKefalonia.com ουδεμία ευθύνη φέρει σχετικά.

Το goKefalonia.com επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία που του γνωστοποιούνται κατά τρόπο που να μην είναι δυνατή η ταυτοποίηση ή η αποκάλυψη του προσώπου που αυτά αφορούν, για στατιστικούς, προωθητικούς, ερευνητικούς ή και διαφημιστικούς σκοπούς, γνωστοποιώντας αυτά και σε τρίτα πρόσωπα π.χ. εταιρείες ερευνών αρμόδια για την ολοκλήρωση των ανωτέρω σκοπών.


ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Το goKefalonia.com επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να τροποποιεί τους παρόντες όρους μονομερώς.

Μη αποδοχή των παρόντων όρων ή παραβίαση αυτών εν όλω ή εν μέρει παρέχει τη δικαίωμα στο goKefalonia.com να απορρίψει την κράτησή του συγκεκριμένου χρήστη ή/και να αποκλείσει την πρόσβασή στο Website και στα αγαθά που παρέχονται μέσω αυτού.

Οι σχέσεις μεταξύ χρηστών και goKefalonia.com διέπονται από και ερμηνεύονται δυνάμει του Ελληνικού Δικαίου, αποκλειστικά δε αρμόδια για την επίλυση της όποιας διαφοράς σχετικά είναι τα δικαστήρια της Κεφαλονιάς.

Η παραλία των Πετανών

Οι Πετανοί είναι μια από τις πλέον διάσημες Παραλίες της περιοχής της Παλικής, αλλά και…

Σπήλαιο Αγίου Γερασίμου στη Λάσση

Το Σπήλαιο βρίσκεται στην περιοχή Λάσση Αργοστολίου. Εδώ ασκήτευσε ο Άγιος Γεράσιμος όταν ήρθε από…

Καταβόθρες

Ένα από τα πλέον γνωστά αξιοθέατα, που αποτελεί ταυτόχρονα και κορυφαίο γεωλογικό φαινόμενο του νησιού…

Μνημείο των πεσόντων Ιταλών

Στο τέρμα της πόλης του Αργοστολίου, λίγο πάνω από το πευκόφυτο γύρο της Λάσσης, στην…

Αγία Ευφημία

Η Αγία Ευφημία είναι από τα πιο όμορφα παραλιακά χωριά της Κεφαλονιάς, Στη διαδρομή από…

Η Λεωφόρος Ριζοσπαστών

Η λεωφόρος Ριζοσπαστών είναι γνωστή και ως ο φοινικόδρομος του Αργοστολίου. Είναι η πλέον σωστά…

Top
Initializing translator, please wait a moment...